Když tvojí tvář spatřím
Anotace: takové malé vyznání lásky =)
Víš co se se mnou dějě
když tvojí tvář spatřím?
To srdce se mi pousměje
jen tobě Lásko patřím
Když pohlédnu do růžových tváří
sluncem rozjasní se mi den
a do očí co tajemstvím září
začínám snít krásný sen
Prsty projedu ti vlasy
jako vánek větvemi
obdivuji tvé ženské krásy
vím, že jsme si byli souzeni
Když úsměv vykouzlíš na tváři
zničíš všechnu bolest na zemi
ani anděl se svatozáří
neumí to, co tvoje úsměvy
Hlas s medovým nádechem
jako když ptáci píseň pějí
z reality mě unese
opět nastává sladké snění
Všechna láska co byla mi dána
hřeje srdce, mysl mou
a když spatřím tvou tvář z rána
už navždy chci být jen s tebou
Přečteno 623x
Tipy 3
Poslední tipující: Zefi, NikitaNikaT.
Komentáře (0)