Touha plane
Touha plane,
sny se zdají
a kůže co po doteku prahne
čeká, kdy láska slasti se nají.
Kdy duše splynou jedna s druhou,
dech se náhle krátí,
oči září stejnou duhou,
rozpaky se ztratí.
Natáhnu ruku,pohladím tvou tvář
polibky ze rtů se hrnou,
uhneš rychle, necítíš tu zář
a pohled upřeš druhou stranou.
Ale já počkám, jak jen budeš chtít,
počkám a budu se těšit!
Počkám až budu moci přijít,
počám až mi budeš věřit...
Přečteno 446x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)