Láska má tisícero podob, takže tam bude těch barev určitě víc! ;-)
Jinak já mám oči tmavě modré, trochu zakalené...
05.12.2007 20:22:00 | Chancer
Láska má Tvoje oči...je v nich duha a život se v nich zračí...Láska má Tvoje oči...je v nich všechno čím budeš i čím jsi byla...Láska má Tvoje oči...když se tak dívám vidím v nich ženu, která se ptá na barvu Lásky očí...
05.12.2007 07:31:00 | rolon