Kopretina
Anotace: Láska a krása, ještě že ji máme, tedy mi kluci holky a naopak. ;o)
Jsi sněho bílá a přitom s úsměvem
jak pár okvětních lístků
a já s němým údivem
jen zrnko písku.
V moři a v tvých očích snad ano
úsměv jak kopretina
teď a nebo dávno?
Prý se zapomíná.
Pár doteků letmé pohlazení
ty něžně políbená.
Láska je jen poblouznění
a těla orosená.
Přečteno 538x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, Cecilka, estrellita, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)