Když mi to dovolíš...
Chci Ti dát.....
.....svou dlaň k pohlazení,
tělo k pomazlení.
Své ucho k naslouchání,
sebe celou k milování.
Pomocnou ruku, až bude třeba,
při žízni vodu, při hladu chleba.
Spoustu vrásek od smíchu,
v noci velkou dávku hříchu.
Do postele ranní šálek kávy voňavé,
něžnost, co zhojí Tvé rány bolavé.
Volnost, abys mohl být sám sebou,
teplý dech na Tvé dlaně, co Tě v zimě zebou.
Chválu, až se Ti něco podaří,
pohlazení, když se vše tak skvěle nezdaří.
Kritiku, až sláva stoupne Ti příliš do hlavy,
ve chvílích strachu rozptýlím Tvé obavy.
V nemoci obklad na Tvé horké čelo,
milování kdykoliv by se Ti chtělo.
Navždy chci stát po Tvém boku,
záleží na Tobě lásko, kolik to bude roků.
Jistotu, že nejsi a nebudeš sám,
s láskou Ti tohle všechno dám....
......když mi to dovolíš......
---
Přečteno 625x
Tipy 12
Poslední tipující: Maxí, shrek1979, Milásek, don Kojot dela Máša, Bíša, Psavec, WhiteSkull, Martanka
Komentáře (6)
Komentujících (6)