Ten pocit moc dobře znám...;)...hlavně když je ten člověk někde daleko...
02.01.2008 19:51:00 | Severka
jj, tak všude vídám toho svého milého, už bývalého ... Chtěl by to dát zpátky, ale já nevím, asik už nemám sílu a nejde to z jednoho důvodu ...
05.12.2007 20:55:00 | NikitaNikaT.