co znamená
Anotace: no..asi tak jako předtím
Proč se nedá žít bez lásky?
Bez toho,abys mě políbil na vlásky?
Bez tvých hnědých očí
- bez nich se mi hlava točí.
Vžyť se na tvé polibky stále těším,
znamení radosti na šňůrku lásky věším.
Zůstat stále ve tvém teplém obětí,
kochat se věrnými pohledy,
které nikdy neuletí.
Už vím,
co to pro mně všechno znamená.
Už vím,
proč s tebou jsem jak zmámená.
Už vím,
proč bez lásky se nedá žít,
bez toho,
aniž bychom spolu ruku v ruce mohli jít.
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Smailin, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)