Anotace: štěstí...v duši...rytmus života....bytí:-)však víme:-)
jo, tak tady mi slovesa nevadí, jen bych dala "hádej lásko, kam tě uschovám"... to "si tě?" bych když už - dala jen 1, na začátku, trochu se mi při čtení zamotal jazyk a nesedlo to do rytmu celého "příjemného spěchu básně" - nevím, zda jsem se vyjádřila tak, abys pochopil můj názor, měj príma advent!
08.12.2007 10:22:00 | ni.va