Big girls don't cry
Anotace: inspirované písní
….nádech…
…výdech…
Nádech…
Už zase svět pozoruji šedě,
Jen proto, že jsem ztratila Tebe
A chtěla bych řvát První, první první
Co stalo se - stalo, ale teď už to není
Navždy vytlačit přání, že se to změní…
A i když to není nejlehčí -
Velký holky nebrečí
(snaží se být statečný)
Dala jsem ti, co jsem měla,
Ale i to asi někdy nestačí
Ale jak říkám -
Velký holky nebrečí
Výdech…
Komentáře (0)