Ráno (Jen pro Tebe)
Anotace: Tvoje oči - blankytná dvířka do propasti zachytím se do Tvých řas, spadnu na vyprahlý...
Tvoje oči - blankytná dvířka do propasti
zachytím se do Tvých řas,
spadnu na vyprahlý břeh Tvých rtů
a celá
se rozprším
složím Tě na polštář jako básničku
a poslední verš necháme si zdát,
přečtu Ti pohádku
vepsanou mezi řádky
nás dvou
a ráno polapím do pavučin
aby
už mi Tě nikdo nemohl vzít
***
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: saddova, christiana včera neusnula, pennywise
Komentáře (2)
Komentujících (2)