Anotace: Proč? mám všecho ostatní, ale ne to co chci.
A nemyslíš, že kdyby byl svět jen černý a bílý, kdyby ses nemusel ptát, kdyby bylo vše zřejmé a jednoduché, bylo by zo nudné..?
Mě se v tomto ohledu svět líbí jaký je.. =)
09.03.2009 20:22:00 | Stinking Lady
=) Moc pěkné, dokonce náhderné, podle mého názoru!! ... proč, je otázka kterou si většina z nás klade denodenně .. stačí si jen odpovědět, protože ...
07.12.2007 17:51:00 | wigi.sama