Píšeš mi
Bílou pláň
prodchnul vzkaz
nebeské čáry
vpluly v dlaň.
Věků daň
vykrádá dary
lásky z nás.
Píšeš mi
prašanem,
písmena mrazí
srdce rdí.
Z modlitby
amen nám schází
nad ránem.
Nádherná
lásko víš
v zavátém poli
číst tě znám.
Spálená
doteky bolí,
zastavíš?
Přečteno 491x
Tipy 11
Poslední tipující: Dota Slunská, Tacca, maena, Romana Šamanka Ladyloba, Martanka, Koprtinka, isisleo, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)