Jenom dvě slova...
Anotace: ...co pro mě mají momentálně jeden velikánský a nezaměnitelný význam...(už dlouho jsem nic nezařadila do sekce Láska:)...ach jo):)
.
Prsty v euforii
hladím naše předtuchy sedící na tvářích
rozmazaných hvězd
.
Jako něco velikého rosteš tam v srdci,
a zamykáš se mi do
barevných stužek stydlivých náznaků
.
Motýli opilí tvojí přítomností
vlétli do skleničky
- chtějí zoufale schovávat se mi pod polštář
a mé sny rozplakala depeše štěstí
od těch tvých
- schovaných pod peřinou
.
V láskou tak moc nevyužitých rukách
Máčkám to zbylé volné prázdno
V jednu malinkatou papírovou kuličku naděje,
Co stejně za chvilku zahodím
…kvůli tvému úsměvu
.
***
.
Ráno…
Poblázněná holka mezi ulicemi utíká na autobus…
.
Nikdo už netuší,
že v melancholii rozpouštějící se městské mlhy
našla na cihlové zdi
ten kýčovitý odraz obou srdcí:
.
„Miluji tě“
.
.
.
Přečteno 429x
Tipy 26
Poslední tipující: callowsick, Fried Green Tomatoes, EsmE, LisSe, Severka, stmivani.na.lepsi.casy, Rozárenka, prostějanek, xavian, Piitulka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)