..opilá.../...chci tě.../
Anotace: ...zlobivá holka se vrátila s dlouhé noci....
jsem opilá
...a líbí se mi to
jsem opilá
a povinosti mě táhnou...
jsem zlobivá holka,
která opět přichází pozdě...
nechci pryč,
chci tu spát...
nechci mít povinosti...
nebaví mě to
...
protože jsem opilá
...
dovolim ti všechno
a nic mi nevadí
...
neskončíme u mazlení
a ty to víš...
tak se nesnaž to krýt
protože
to máš marný...
chci tě
i ty mě
...
..
.
Přečteno 342x
Tipy 9
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Venessa, Erion Fate, xavian, už ne pernikova princezna, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)