Vratká lávka života
Budu zas za lháře
vmetls mi do tváře
hledám jen beznaděj
raděj mi úsměv dej
Slova stará známá
láska je zrádná
nechci čekat pád
raděj měj mě rád
Žárem či stínem
ke štěstí tíhnem
kapky smutku necítím
něhou tě raděj zabíjím
Když pravda bolí
netuším kolik to stojí
jen tady stojím
co příjde nevím
a bojím se
mít rád
Přečteno 427x
Tipy 29
Poslední tipující: Verule, jedam, Lota, isisleo, qpal, stmivani.na.lepsi.casy, prostějanek, bobi bobie, zzlatý, j.c., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)