Anotace: .
Tak to mě nadchlo. Zrovna píšu seminárku o pohádkách. Dovolím si z ní citovat jednu větu. "Dospělí hledají v pohádce kromě humoru a společného tématu pro konverzaci s dětmi ještě nostalgii po ztraceném dětství." No jo, kouzlo pohádek je prostě v nás v jakémkoli věku. To je moje asdociace po přečtení tvé básně. Hezká.
09.12.2007 13:22:00 | prostě já
tu si přečtu ještě před spaním ... teď tu tolik nejsem, tak promiň, že čtu vše najednou
08.12.2007 10:17:00 | ni.va