Všechno zdá se být na prodej,
jen správnou cenu znát.
Však někdo je dost lakomej,
jiný by platil rád,
však chud je, nemá vcelku nic
co nabídnout by směl,
ubohý rytíř z Nemanic...
Tak má pech, bohužel!
GEN = geniální či geneticky zatížený? Kdož ví? Snad roboti znají odpověď jen...
27.12.2007 12:39:00 | Kozoroh 1