Anotace: Láska je lék na smutky duše... Tohle je ještě vzpomínka na žhavé léto!
Někde jsem četl, že není lepšího léku na Lásku, než "více Lásky!" Tedy vlastně homeopatický přístup. Léčit podobné podobným!;o)))
P.S. I když existují vyjímky odolávající vší léčbě.Já například...;o(((
27.12.2007 12:32:00 | Kozoroh 1
"Láska je lék na smutky duše..."
Ale nepřišla jsem na to, co lékem na bolavou duši láskou ...
26.12.2007 22:07:00 | NikitaNikaT.
Rozhodně krásné. Osobně zastávám názor, že všichni by měli psát ve volném verši, protože jinak to obvykle končí stylem "rýmuj se nebo tě sežeru...", u tebe (Vás) to ale rozhodně neplatí :-)
26.12.2007 21:45:00 | Lisa.Ginmi