Air revoir

Air revoir

Anotace: ...

Sbírka: Modrá slza

Říkala navěky - vždy bylo je "snad?",
když tulipány pláčou a.....
a obloha je tyrkysová.

Oříšek bez srdce, bez stříbra,
bez Tebe.
Avšak vždy s úsměvem nás pudí vpřed!

* * *

Možná.....
Možná jsem Tě neměl rád?
Třeba jsem Tě nechtěl znát?
BÝT, ČI NEBÝT!
CHCI SE SMÁT!
A PLAKAT..........
A.....................

Každá tečka za jeden rok Tvého života,
všechny kapky mé krve za okamžik něžného objetí...

Horoskopy lžou jen občas;
ve Tvém je psáno, že v prosinci...... ale ryba se k Tobě prostě nehodí.

* * *

Prázdný stůl i židle prázdné.....

* * *

A přesto to zde je....
Love before time.
Autor ringil-suky, 06.12.2007
Přečteno 477x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Winnacott, Bíša, kejtyyy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

teda to je fakt krásný a.. smutný.. těžko k tomu dokážu napsat něco víc, jen tak dál ;)
snad bude (je) líp..

16.01.2009 16:57:00 | Emily Winnacott

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí