Kráska
Anotace: <3
Sbírka:
Petra
Každou vteřinu v hodině,
deno denně,
Musím přemýšlet.
Chtěl bych odletět,
pryč od problémů.
Ale letět nemohu,
když ani nevím,
na čem to stojím.
Křidýlka mi přistřihla,
láska,
ta mě pohltila.
Kráska,
to na ni myslím,
při chůzi, když usínám,
když se nudím,
vzpomínám.
Sem sobec,
já vím.
Sem blbec,
to taky vím.
Jelikož nechci jinou,
než onu krásnou.
Teď už to víš i ty...
Přečteno 632x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)