Děvka v klášteře
Alchymista pohrává si s mou duší
Moje láska Ti strašně sluší
Moje láska zdobí Tvou krásnou tvář
A miluju tu… alchymickou zář
Ty, můj cizí alchymista,
Mám Tě ráda,
Jsem si jista,
Že právě proto Tě nikdy nemůžu mít,
Že právě proto jsem odsouzena
Sama žít,
Jako bych byla děvkou v klášteře,
Kdybych zaklepala na Tvé dveře.
Přečteno 389x
Tipy 23
Poslední tipující: Karmínka, Mraveneček, pejrak, blue, Stranger, Andee, Pišák, Martinecka23, Bíša, jiljovský, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)