Ukrytá
Ukrytá
v tichu a v myšlenkách..
Vidím na očích,
co se Ti zdá..
Naslouchám tónům,
šumění noci..
Znám její tajemství..
Tvá touha,
mé zklamání..
Nic mi už neříkej,
pospěš si do děsů..
Utíkej..
Tvá
poslední šance,zvrátit to prokletí..
Bolesti na duši,
snad nad ránem
odletí..
Přečteno 366x
Tipy 15
Poslední tipující: dva, Milásek, simsa, forget-me-not, prostě já, Pišák, isisleo, ni.va, Bíša, kakaoo, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)