Jmeninová

Jmeninová

Anotace: Děkuju, že jsem si o Tobě mohla udělat poslední obrázek, děkuju, že si mi pomohl pochopit pravdu, za záda házím teď poslední oblázek s vírou a nadějí, že lásku najdu.

Je to tak zvláštní,
ale nechci už Tě vidět,
je to tak zvláštní,
ale nechci už Tě znát.

Víš dneska lásko,
musela bych se stydět,
ve snaze pochopit,
proč míval´s mě rád.

Ozveš se jen, když potřebuješ,
když ti zvoní hrana nebo terminy,
neříkej, žes jen tak zapomenul,
kdy mívala jsem jmeniny.

Myslíš, žes byl sám,
koho život zradil,
myslíš, že mě nikdo nikdy,
neukázal záda?

To by ses divil,
kdyby si se vsadil,
taky jsem mívala
leckoho ráda.

Ač zradila jsem či byla zrazena,
pila jsem nápoj z vrchu či ze dna,
vždycky jsem v den jmenin věděla,
co dělat mám a o co se jedná.
Autor grázlík, 07.12.2007
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: meganek, ona, fire.fly, Favi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak konečně opět tady :-)

23.12.2007 00:43:00 | ona

no čau grázle:) kde se mi flákáš?:)

07.12.2007 16:37:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí