Anotace: .
Mám v dlaních nic..
*nědky je to možná víc
Co mám?
*na počkání nevydám
Co Ty víš…
*pokrytecky stavíš mříž
Nehledám,
*jen tak slepě pátrám
když nemám plán..
*když vzhlížím ke hvězdám
V tichu se ptám,
*v duši odpovídám
co s tím udělám…
Klesám
*nevnímám
a do Tebe propadám
*ruce mě pálí
Nespím,
*nedýchám
jen tak vypadám..
* nebe se vzdálí
Už vím..
*v reálném světě jsem se zastavil
Jsem sám..
*možná
Nehledán…
09.12.2007 18:56:00 | forget-me-not
Určitě jsi hledán, jen se musíš pořádně rozhlídnout a uvidíš to. Zajímavé dílko, chválím...:)
09.12.2007 13:13:00 | prostě já
myšlenka se mi líbí, ne však to zpracování slovesy končícími tím pádem "rýmem"
08.12.2007 10:18:00 | ni.va