Svadba
Anotace: Je víc než podpis
Svatba je prstýnek
dvou shodných slov
Rozžatý plamínek
Z bláta kov
Síla odolat
nástrahám cest
Umění brát i dát
Nenechat se svést
na rozcestí
A v dnešním čase
akt zbytečný
možná i passe
či sen pro slečny
Svatba dvou závazek
Podpis jej pečetí
Hranicí není věk
Je naděje v poupěti
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: Dračičák, Psavec, Žqáry
Komentáře (2)
Komentujících (2)