Vánoční pečení
Anotace: ... s příchutí Tebe ...
Pod vůní vanilky jihnu
a roztávám
do varu se lehce
pokaždé dostávám
s vůní hřebíčku sním
zavřít jen oči
na chvilku smím
pod něhou polibku
s příchutí
skořice
do běla rozpálí
se dnes moje
líce
a pak že pečení
není už v kurzu
zavírám pro dnešek
veřejnou burzu
není už pravdou
že smutkem
chřadnu
mám pocit vznešený
všechno teď
zvládnu
pod vůní kuchyně
pod vůní tebe
mráz nemá šanci
prostě nezebe
Přečteno 489x
Tipy 25
Poslední tipující: Severka, jedam, Veríssek, isisleo, stmivani.na.lepsi.casy, s.e.n, Psavec, prostějanek, Lota, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)