V náručí
V náručí tikotu času,
Otevřeli jsme oči
A hledíc do atlasu
Ptáš se, kde to skončí.
Přes víčka černé pásky
Nám spadly jako okovy,
Pak v tichých slovech lásky
Drolil se perník pouťový.
Pak v letmých poutech frází
S úsvitem šli jsme do ráje,
Ve kterém plamen mrazí
A jablko nám dozraje.
Tak krutě vykázáni,
Vracíme se sem
Mé prsty v Tvojí dlani
A před námi náš sen…
Přečteno 420x
Tipy 10
Poslední tipující: Evžen Bizon, Džín, Karmínka, blue, Psavec, Veru, MishaX
Komentáře (3)
Komentujících (3)