Láska bez citu?
Anotace: ...to prostě nejde
Sbírka:
Láskování
Jaká je láska bez citu?
Je jako květina bez květu
Je jako člověk bez duše
Je jako báseň bez verše
Je jako motýl bez křídel
Je jako maják bez světel
Je jako město bez života
Je jako letadlo bez pilota
Je jako sex bez prožitku
Je jako konec bez začátku
Je jako kněz bez víry
Je jako sirka bez síry
Zkrátka samotná láska nezůstane,
okamžitě bez citu zanikne.
Přečteno 617x
Tipy 2
Poslední tipující: čokoládka, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)