Polibek
Schovávám polibek v dlani,
šustí v prstech.
Sametem ústa jsou
a medem je cítit
jejich dotek.
Jen květy hvězd ukradnout
a nechtít zítřek.
Dnes zdálo se mi,
že slyšela jsem
vítr šustět
a samet noci
dopadal na mou tvář,
že med chutnala
ústa má
a že květy jsem
v zahradě ukradla
...
Přečteno 445x
Tipy 7
Poslední tipující: maena, Dračičák, Jiparo, Ammazonic, Monsignore
Komentáře (0)