Nemůžu nenávidět
Anotace: I cannot hate...so I love...
Ubližuješ...
poprvé, podruhé, zas a znova
bezohledně týráš mé srdce
proč vůbec vypouštíš ta slova?
To ti to snad dělá radost?
Zabíjíš...
všechny moje iluze o tobě
a i přesto si tě zas krásně vysním
a vím, že vzpomenu si i v hrobě
jak chutnají tvé polibky.
Pohřbíváš...
už po stotisícáté snad
všechnu tu zlobu co k tobě chovám
zase dostávám na tebe chuť a hlad
Proč tě sakra nemůžu nenávidět?!
Hladíš...
Líbáš...
Odpusť...
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Zweiblumen, LisSe
Komentáře (2)
Komentujících (2)