Snová blondýnka
Krásná a modrooká,
nejkrásnější ze všech snů.
Blondýnka půvabná,
strávit s ní každý ze svých dnů.
Největší kouzlem jsi se stala,
největší láskou kterou chci.
Celé mé srdce poblouznila,
mé srdce prolomila.
Očka koulíš,
srdce ti já svěřuji.
slepě k tobě cítím lásku,
...jen já mít tuhle krásku.
Komentáře (3)
Komentujících (3)