Pro povzbuzení
Vlasy na nový laď přeliv
módní odstín na ústa
všeobecný vzbudíš podiv,
že kurs tvých šancí narůstá
na sen zvolej "Má byla úcta"
Až pár ti zas příjde řádků
co dle tvého budou gusta
zapomeneš na urážku
===
:o) Jiří s.
10.12.2007 13:05:00 | j.c.
Jsou bezesné noci,někdy je jich mnoho,jsme nešťastní,
ale vždy přijde ráno a musíme věřit,že bude dobré
a šťastnější.
09.12.2007 20:17:00 | s.e.n