Nebesa pláčou
Anotace: Náš život je někdy jen plný zklamání..
Nebesa pláčou,když koukají do hloubky duše mé,a vrby žalem ohýbají svoje větve k zemi,cítím se jako labuť kroužící zmateně-jak osud bdící nad hvězdami.
Nebesa pláčou s mým srdcem v náručí a slzy kropí žalem bledou tvář,jasmíny kvetou pod síťkou pavoučí,bolest mění se v usedavý pláč.
Nebesa pláčou spolu s Lunou,já snažím se před nimi ukrývat zrak,košili jimi z lásky upředenou,snažím si v zapomnění oblékat.
Nebesa pláčou pro srdce unavené a v dlaních chtějí žal můj nést-bez života,zklamáním poraněné,znovu mě chtějí opouštět.
Nebesa pláčou a dech se tají nad touhou ukrytou pod víčky-i růže časem blednou a uvadají....mou tvář zdobí už jen slzičky...
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Iwetta
Komentáře (0)