Stesk
Anotace: Vzpomínky a jak to bude dál?
Musím říct, že mi Pavel chybí,
ale já zas pak v té chvíli
nebudu schopna ničeho nic,
jen sledovat ty oči a nic víc.
Stýskám si po úsměvu, který byl tak nadšený, upřímný.
Stýskám si, bude ještě nějaké někdy?
Vytratí se nadobro jeho úsměvy?
Komentáře (0)