Tajemstvím zůstáváš
Anotace: ...stále víc...
Sbírka:
Toaleta
Zůstáváš tajemstvím
Na polštáři
vůně Tvého těla
...ještě zbyla...
I jeden dlouhý vlas
a slza
kterou jsi tam zapoměla
Tajemstvím zůstáváš
Zázračno chvíle
když třpyt
ve Tvých očích
z naší hvězdou
na obloze se setká
Blýskne létavice
noční tmou
Tebou zasažena
naše hvězda
dolů k nám slétá...
Tajemstvím zůstáváš
A já se lekám
toho blesku...
...toho zářivého světla
Lekám se Tvých polibků
v obavách
že jednou nebudou
Než jako starý chléb
mé okoralé rty
mi zůstanou...
Zůstáváš tajemstvím
Tvá zázračna odkrývám
kyž chováš mě ve svém lůně
a já odlétám
abych rozséval zvěst
jaké je štěstí
být s tebou spolu...
Tajemství ohňů
i tajemství svíc
jež v sobě navzájem rozžíháme
Plamínky zářivé
jak po nebi hvězd
v přivřených očích
odrážíme
své radosti
nekonečné chvíle
Zůstáváš tajemstvím
Jak voda živá je
...Tvá jitřní rosa...
...jíž k ránu skrápíš mě
Mandlová esence Božského nektaru
hluboko ve mně je navěky skryta...
Zůstáváš úchvatným tajemstvím zrození životů...
Zůstáváš...pro mě...
Přečteno 393x
Tipy 17
Poslední tipující: Myrja, Marfuša, Lucie Teru, Janul-ka, Severka, spare, Aniba
Komentáře (5)
Komentujících (5)