Ten čas...
A tak je čas nechať spomienky,
je najvyšší čas nechať ťa žiť,
už nemôžem na Teba hľadať zámienky,
tak sa zdá,že z nás troch,ja musím už ísť.
Ten čas,tak nekonečný,neúprosný,
letí ako víchor na zemi,
vzal zo mňa dušu,nechal len kosti,
a to asi len kvôli tebe,ver mi.
Čas sa pominul a ty odchádzaš,
ten čas oddnes mnou nenávidený,
už neostalo ani kúsok z nás,
oddnes si mi tak neuveriteľne vzdialený.
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Ria, Dračičák
Komentáře (0)