tohle je moc hezky... jasne ze obsahem a slovicky, ktery se krasne ctou a krasne vypadaj a krasne zni; ale je navic krasna i tou formou... jak ta slova do sebe zapadaji, neprecnivaji, rytmicky se doplnuji...zkratka jsem unesena:)
27.12.2007 20:22:00 | Radiii
Poslední dobou u mnoha dobrých básniček vidím čím dál tím méně komentářů. Myšlenky mají asi taky zimní spánek. U mě tedy určitě. A tak ti ze svého vegetačního stavu vzkazuji, píšeš moc pěkně, jemně.
09.12.2007 20:35:00 | prostě Zuzana