Tesklivá
Indigové ráno
probouzí se mlsně
a prohlubuje žal i stesk.
Do ticha vkrádá se ozvěna
kroků v papučích
a uzurpuje si právo na život.
Ultramarínový den
sklání svou víru
před nekonečnem.
A v prázdnotě bytí
stůně něžný cit
pro slanou kaňku.
Purpurová noc
z kalichu naději
mocnými doušky srká.
A v kouzelné
tůňce vzdechů
utopila se láska.
Přečteno 449x
Tipy 22
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, WhiteSkull, bobi bobie, pavlis, La Suneteto, Psavec, Monsignore, el viento, Pišák, blue, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)