Podvedená
Anotace: nebylo to jenom krásné...
Proč jsi mi říkala,
že mě máš ráda.
Proč jsi mi mezi vzdechy šeptala,
miluj mě a dej se mi celá.
S chutí jsem poslechla
a tys trpce mě podvedla.
Ráno ses zvedla,
bez slůvka rozloučení.
A co já?
Mně zbyla jen tvá vůně v povlečení.
Komentáře (0)