Anotace: .
Jablko hořké
bez řečí
hluboká touha
neléčí
zvonění
bílé pláně
rozhřešení
čekám na ně
(a roboti říkají PAK :-))
11.12.2007 18:46:00 | ni.va
Super tip byl na místě... Je opravdu moc hezká a doufám že si jí přečte ještě spousta lidí co ji rádo ohodnotí. Fakt pěkná.
11.12.2007 14:32:00 | Perník
Na mokré ulici jen tichý vzdech
*pod nohou děsivě skřípe mi chladný plech
noc utichlá
*tajemství skrývá
trochu vzácná
*snad z povzdálí se dívá
jak má přítomnost
*obávaná budoucnost
přirozenost prázdná
*ukrytá
zamčená
*klopím zrak
bezmocnost
*někdy snad jen slabost
krátký dech
*v tichu ozvěnou putuje coby sotva slyšetelný vzdech
přišel jsem pro tvé vyznání
*co pro anděly je rajskou hudbou klekání
mé poznání
*strach a zklamání
nechtěl jsem políbit tvůj vlas
*jen jej tajně laskat
poslouchat zvonění
*v koutku si stýskat
tvůj hlas
*mé rozhřešení
svlečená z bolestí
*oděná neřestí
odříkáš modlitbu za ostatní
*jednou snad i za mě
za lidi nešťastné
*za duše ztracené
za příslib svítání
*naděje, bláznovství
tehdy a dnes cítil jsem křeč
*láskou jsem nazval tu zlatou klec
pokoru
*časem jsem objevil
svolení
*brzy vyslovil
konání dobra
*učil se od tebe
poznání
*vyznání
já ztratil řeč…
10.12.2007 20:02:00 | forget-me-not