Fraktura oblasti srdeční
Fraktura oblasti srdeční
Tragický pochod smuteční
Dozvuky střelby středeční
Fotky už nejsou společný
Navždy zatažený rolety
A rentgeny nejmíň stoletý
Lásce teď píší parte
V očích jak v zrcadle
Peklo a Dante
V kavárně věčného zajetí
Příznaky skrytého dojetí
Kdo bude další obětí?
Přečteno 374x
Tipy 14
Poslední tipující: Šantir, Fiktivně, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba, Pišák, el viento, Dračičák, jenůfa, Monsignore, vodnař
Komentáře (1)
Komentujících (1)