Ty

Ty

Anotace: Tohle je o jednom člověku, který mě ted trápí:'(

Ty

Když jsem Tě poprvé spatřila,

ani jsem si Tě nevšimla!

Můj druhý pohled na Tebe,

mi byl však osudný,

a to se nemělo stát,

raději jsem měla oči zavírat.

Okouzlil jsi mě svým šarmem

a já se těšila jak malé děcko,

na vánoční stromeček,

až Tě zase poznám o kousíček.

Líbil ses mi děsně moc

a to se nemělo stát,

raději jsem měla od Tebe utíkat.

S Tebou se člověk nenudí,

vždyt Ty si náš kouzelník.

Tvůj smích poznám na sto mil,

Tvoje vlásky jsou jemné jak Tvůj hlásek,

proto Ty svatoušek zdáš se.

Každý máme chyby, malé i velké,

Ty však taky jednu velkou chybu máš,

když se napiješ, ženám neodoláš.

Vidím tohle a je mi na nic,

Ty jsi vážně dívčí bavič.

Se slzami v očích utíkám daleko,

dívám se do nebe,

na zářící hvězdy,

a chci jediné,

být mezi nimi navždy.

Ubližuješ mi, hrozně moc,

snad o tom ani nevíš,

si jako vítr, u žádné se neprojevíš.

Stačí Ti si jen užít,

a mě ublížit.

Nikdy jsem si nevěřila,

proto jsem si tak moc nefandila.

Už víš co se Ti tímhle snažím říct?

Mám Tě ráda a nemůžu si

Tě vymazat z hlavy!
Autor Black Martinsha, 10.12.2007
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, jesterka, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí