Anotace: .
Ale voní,
tak ,jak těla uběhaných koní,
co stratily se stádu.
Voní,
jako kopretiny,
jako chut na maliny,
tak jak dnešní den,
kdy aspon jeden z vás byl okouzlen...
20.12.2007 15:07:00 | Liduška
běžím ke zpovědi
vymetám pavučiny
ročního kamene
voní cukroví
lidi se honí
jen u nás doma ne
počítám srdce
úsměvy
než potkám anděla
jež po nebi
tiše letí
vloček zástupy
a šťastné oči dětí
11.12.2007 18:37:00 | ni.va
A po okvětních plátcích toho květu,
slzy stékají,
snad přijde po tomhle světu,
jiný - ve které andělé zpíjají.
11.12.2007 14:10:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková