Až po uši...
Když slyším tvůj hlas,
to láme mi vaz,
to roztřese mi kolena
a slova pečlivě volená
mi z hlavy náhle vyšumí
a mozek nic víc neumí
než nahrnout krev do tváří,
ještě tak oči prozáří
a ty máš pocit, že jsem cvok,
když vratký je i ten můj krok,
neboj, to není na prášky,
to jsou jen lásky ohlášky...
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák, Dračičák
Komentáře (0)