Malá Múza
Anotace: slovíčkovanie s obsahom
dostihnúť vietor
a objať hviezdu
pre vzduch
si bežať sám,
pritúliť na úsvite
tvoje ústa skryté
spievať im žalm
o našej láske
v tmavej noci
o domovine pocit
a dotykom rúk
si poutierať slzy
pre nádej malej Múzy
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Kara Lee Exl, Mademoiselle Drea, cevert
Komentáře (1)
Komentujících (1)