Tvou duši
Anotace: dokončená nedokončená, možná příliš..., snad marný pokus, sám nevím
Tvou duši rozsypanou do kousků
snídám Tě z mokrých ubrousků
tvou vůni z kůry smutných stromů
po kouscích nesu si zas domů
barvy všech opadaných listů podzima
žalují světlu, už není má
ztracený obraz na sklo mráz
hledá se těžko, ztrácí snáz
hořící démant, studený prach
kdo objetí a kde je vrah
já nezabil a ty jsi mě vzbudila
něco se končí, něco se začíná
tvá vůně paprsky do světla
kam jsi mi lásko ulétla
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, Myrja, estrellita, pennywise, simsa, Hesiona-Essylt, Veríssek, PrincessOfTheNight
Komentáře (3)
Komentujících (3)