...Zachránil´s mě...
Ty ze dna duše vytáhl´s
mou zničenou trosku,
záchrana
byla to těžká.
Však doufám jen,
že spokojíš se,
když budu Ti za to vděčná...
Máš lásku mou a důvěru,
dolů se nechci vrátit.
Nezraď mě prosím, miláčku,
Tebe bych nezvládla ztratit.
Jsi pro mě všecičko na světě,
zářivé Slunce v poledni.
Děkuju že sis mě našel.
Naděje umírá poslední...
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (0)