těžce se usíná
Panenské roucho
Znesvěcený opilcem
/prý lásko lásko!/
Ta ušmudlaná fotka
Z baziliky
/no flash, please!/
Nedovřeným oknem
Sneží
Na prameny vlasů
Odstřižených
Od majitele
Schody bez zábradlí
/lítaní je snadný/
Pozastavený hodinky
Co dohladily
Plastovým třpytem
Káď s vodou
nezamrzla
/otužuj se/
Bez ušmudlanejch snů
Se těžce usíná
Přečteno 422x
Tipy 12
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, Bellicek, Ishtar, už ne pernikova princezna, simsa, Severka, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)