Mé city se změnily....
Dívám se na Tebe,
ty jdeš za jinou,
poslouchám jak jí miluješ,
jak jí obímáš.
Mé city se změnily,
plamínky v duši se vzbudily,
touha vzplanula,
ty nic netušíš, já se trápím
a chci Ti říct: Mám Tě ráda, však ne už jako kamaráda.
Tys přesto odešel za jinou,
a já tady pořád stojím a ptám se PROČ?!
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: ludmil, Elena Suchomel
Komentáře (0)