Děvka
Anotace: nemám co k tomu říct...
Dala jsem.
Vzal si.
Dala bych znovu.
S chutí a láskou.
Jedině jemu.
Jak fena háravá.
Jak děvka špinavá.
Chce se mi zvracet.
Ze sebe.
Chci to znovu.
Jsem ubožák.
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: simsa, Veru
Komentáře (2)
Komentujících (2)